Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اکثر ما در چت‌های خود برای برقراری ارتباط با دیگران از ایموجی‌ها استفاده می‌کنیم. هرچند وقت یکبار ایموجی‌های جدیدی ارائه می‌شوند و می‌خواهیم از آن‌ها استفاده کنیم. بروزرسانی ایموجی‌ها با چندین روش امکان‌پذیر است و می‌توانید به جدیدترین آن‌ها دسترسی داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایموجی‌ها همواره بروزرسانی می‌شوند و کاربران می‌خواهند به جدیدترین آن‌ها دسترسی داشته باشند. شما می‌توانید با چندین روش به جدیدترین ایموجی‌ها دسترسی پیدا کنید و حتی از ایموجی‌های iOS هم در سیستم عامل اندروید بهره ببرید.

در ادامه نحوه بروزرسانی ایموجی‌ها در دستگاه‌های اندرویدی را به شما آموزش می‌دهیم.

۱. دستگاه خود را به جدیدترین نسخه اندروید آپدیت کنید

هر نسخه جدید اندروید به ایموجی‌های جدیدی مجهز می‌شود و برای مثال اندروید ۱۱ شامل ۱۱۷ ایموجی جدید است و بیش از ۲۰۰۰ ایموجی قبلی این سیستم عامل هم طراحی جدیدی پیدا کرده‌اند.

بروزرسانی ایموجی‌ها

اگر از دریافت جدیدترین آپدیت اندروید روی دستگاه خود مطمئن نیستید، اقدامات زیر را انجام دهید:

در منوی گوشی، روی گزینه تنظیمات ضربه بزنید و سپس به بخش About بروید. در برخی دستگاه‌ها، شاید ابتدا نیاز باشد به بخش System بروید. در ادامه روی نسخه نرم افزار ضربه بزنید تا نسخه اندروید نصب شده روی دستگاه شما مشخص شود. اگر در حال استفاده از اندروید ۱۱ نبودید، مرحله بعدی را انجام دهید.
دوباره به بخش تنظیمات بروید و روی گزینه About Phone ضربه بزنید. اگر بروزرسانی برای دستگاه شما موجود باشد، در این بخش مشخص می‌شود. در ادامه روی دکمه آپدیت و نصب ضربه بزنید. برای دریافت این بروزرسانی، از اتصال وای فای یا شبکه موبایل مطمئن شوید.
پس از نصب آپدیت، می‌توانید به اپ‌های پیام‌رسان بروید و بروزرسانی ایموجی‌ها را بررسی کنید. برای مثال در هنگام چت به دنبال ایموجی نینجا باشید.

برخلاف آیفون‌ها، اکثر گوشی‌های اندرویدی به جدیدترین نسخه این سیستم عامل مجهز نمی‌شود و سازندگان برای آن‌ها بروزرسانی منتشر نمی‌کنند. اگر آپدیت اندروید ۱۱ برای گوشی شما منتشر نشده، نگران نباشید چرا که راه‌های دیگری برای بروزرسانی ایموجی‌ها و دسترسی به جدیدترین آن‌ها وجود دارد.

۲. از Emoji Kitchen استفاده کنید

بروزرسانی ایموجی‌ها

اپ کیبورد گوگل یعنی Gboard اخیرا قابلیت «Emoji Kitchen» را راه‌اندازی کرده که می‌توانید با استفاده از آن، یک ایموجی جدید بسازید. برای چنین کاری مراحل زیر را دنبال کنید:

اپ پیام‌رسان موردنظرتان را باز کنید. در ادامه روی یکی از مخاطبین برای شروع چت ضربه بزنید.
روی نوار متن ضربه زده و شروع به تایپ کنید. در ادامه روی دکمه ایموجی ضربه بزنید و برای فعال‌سازی قابلیت Emoji Kitchen، روی ایموجی موردنظرتان ضربه بزنید.
در این بخش می‌توانید در بالای کیبورد ترکیب‌های ممکن ایموجی را مشاهده کنید. میان آن‌ها به دنبال ترکیب موردنظرتان باشید و برای مخاطب ارسال کنید.

باید به این موضوع اشاره کنیم که تمام اپ‌های پیام‌رسان شاید با این ویژگی سازگار نباشند.

۳. یک کیبورد جدید نصب کنید

بروزرسانی ایموجی‌ها

یکی دیگر از راه‌ها برای بروزرسانی ایموجی‌ها و دسترسی به جدیدترین آن‌ها، نصب کیبورد‌های شخص ثالث اندرویدی است. برخی از این کیبورد‌ها مانند «Emoji Keyboard» علاوه بر جدیدترین ایموجی‌ها، از یک دیکشنری برای نمایش معنی آن‌ها هم بهره می‌برد. این اپ همچنین دارای ویژگی پیش‌بینی است و امکان ارسال استیکر و گیف در شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام را هم فراهم می‌کند.

برای نصب یک کیبورد شخص ثالث روی گوشی هوشمند خود مراحل زیر را دنبال کنید:

به فروشگاه موردنظرتان مانند گوگل پلی بروید و کیبورد مناسب را جستجو کنید.
روی گزینه نصب ضربه بزنید، البته شاید یک کیبورد خاص با گوشی شما سازگار نباشد و مجبور شوید کیبورد دیگری را امتحان کنید.
تا پایان دانلود و نصب کیبورد صبر کنید.

برخی از بهترین کیبورد‌های اندرویدی شامل Swiftkey و Ginger Keyboard می‌شوند. این اپ‌ها جایگزین مناسبی برای اپ کیبورد گوگل نصب شده روی گوشی‌های اندرویدی هستند. برخی سازندگان گوشی‌های اندرویدی مانند سامسونگ از کیبورد مخصوص به خود استفاده می‌کنند، با این حال همچنان می‌توانید کیبورد‌های شخص ثالث را دریافت کنید.

بیشتر بخوانید

همه چیز درباره اندروید ۱۲؛ درباره دوازدهمین نسخه سیستم عامل اندروید چه می‌دانیم؟

۴. ایموجی شخصی بسازید

اگر می‌خواهید یک ایموجی شخصیت شما را نشان دهد، می‌توانید یکی از آن‌ها را بسازید. در گوگل پلی استور اپ‌های بی‌شماری برای ساخت ایموجی وجود دارند که می‌توانید از آن‌ها روی دستگاه اندروید خود استفاده کنید.

برای دسترسی به این اپ‌ها، فرایند مربوط به نصب کیبورد‌های شخص ثالث را دنبال کنید. «Bitmoji» یکی از بهترین اپ‌ها در این زمینه محسوب می‌شود که با مراحل زیر می‌توانید به ایموجی‌های بیشتری دسترسی پیدا کنید:

پس از دانلود اپ، با ایمیل خود در آن ثبت نام کنید، البته اگر هم اکنون دارای حساب هستید، وارد آن شوید.
در ادامه یک جنسیت برای آواتار Bitmoji انتخاب کنید. شما همچنین می‌توانید یک سلفی بگیرید تا اپ یک اواتار برای شما طراحی کند. شما می‌توانید لباس، شکل مو، رنگ پوست و موارد دیگر را شخصی‌سازی کنید.
پس از اعمال تمام تغییرات مدنظرتان، روی گزینه Save در گوشه بالای سمت راست صفحه ضربه بزنید.
در ادامه کیبورد را در صفحه اصلی انتخاب کنید و پس از آن روی فعال‌سازی تنظیمات ضربه بزنید.
شما همچنین می‌توانید با ضربه زدن روی تنظیمات، انتخاب مدیریت کیبورد‌ها و سپس انتخاب Bitmoji از لیست، این اپ را به کیبورد گوشی خود تبدیل کنید.

حالا می‌توانید چندین ایموجی با چهره خود را برای دوستان یا اعضای خانواده ارسال کنید.

۵. از ویرایشگر فونت استفاده کنید

شاید به نظر شما سیستم عامل iOS نسبت به اندروید ایموجی‌های بهتری داشته باشد و بخواهید از ایموجی‌های آن در اندروید استفاده کنید. برای چنین کاری به سراغ اپ‌های ویرایشگر فونت مانند zFont بروید و آن را از فروشگاه مدنظرتان دانلود کنید.

پس از دانلود و نصب اپ، بروزرسانی ایموجی‌ها در اندروید را با مراحل زیر انجام دهید:

پس از نصب یک نوتیفیکیشن برای مجوز دسترسی به فایل‌های رسانه‌ای، تصاویر و سایر فایل‌ها دریافت می‌کنید که باید روی گزینه Allow ضربه بزنید.
در هوم اسکرین برنامه، روی تب ایموجی ضربه بزنید. شما می‌توانید فایل‌های ایموجی مورد استفاده توسط پلتفرم‌های آنلاین مختلف مانند ویندوز، فیسبوک و واتس‌اپ را دانلود کنید.
یکی از نسخه‌های جدید iOS مانند iOS ۱۳.۳ را انتخاب کرده و دانلود کنید. پس از پایان دانلود، پیش‌نمایشی از ایموجی‌های جدید در برابرتان ظاهر می‌شود، روی گزینه Set ضربه بزنید.
در ادامه باید سازنده گوشی خود را انتخاب کنید و به سراغ جدیدترین روش نصب بروید.
در پایان به تنظیمات گوشی خود بروید و روی گزینه «Theme Manager» ضربه بزنید. در ادامه نسخه‌ای که دانلود کرده‌اید را تنظیم کنید و در نهایت چندین دقیقه صبر کنید.

به این موضوع توجه داشته باشید که ویرایشگر‌هایی مانند zFont احتمالا برخی فونت‌ها را به علت مشکلات مربوط به سازگاری به درستی نشان نمی‌دهند. علاوه بر این، برنامه zFont شامل تبلیغات پاپ‌آپ زیادی می‌شود.

گوگل در سال جاری میلادی احتمالا ۲۱۷ ایموجی جدید به اندروید اضافه می‌کند که شامل موارد مختلف می‌شود، بنابراین ۲۰۲۱ سال مناسبی برای علاقه‌مندان به ایموجی‌ها خواهد بود. روش‌های بالا بروزرسانی ایموجی‌ها را برای شما ممکن می‌کنند، هرچند شاید برخی از آن‌ها برای شما کارایی نداشته باشند.

منبع:دیجیاتو

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ایموجی ها ایموجی جدید جدیدترین آن ها ضربه بزنید استفاده کنید ادامه روی ایموجی ها سیستم عامل مراحل زیر کیبورد ها روی گزینه شخص ثالث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۵۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟

پژوهشگران حوزه امنیت سایبری نسبت به روش جدید باج‌افزار‌ها برای ورود به سیستم‌های رایانه‌ای و قفل کردن فایل‌ها هشدار دادند.

به گزارش آنا؛ همه ما کم‌وبیش از خطرات بارگیری (دانلود) فایل‌های ناشناخته در اینترنت آگاه هستیم؛ اما خوب است بدانیم که بارگذاری (آپلود) فایل‌ها نیز می‌تواند منجر به مشکل شود. هنگام به اشتراک‌گذاری فایل‌ها به صورت آنلاین مراقب باشید، زیرا ممکن است به رایانه شما آسیب برساند یا اطلاعات شخصی شما را در معرض خطر قرار دهد.

مرورگر‌های وب امروزی بسیار قدرتمندتر از نسل‌های قبلی مرورگر‌ها هستند. آن‌ها می‌توانند داده‌ها را هم در مرورگر و هم در محل ذخیره فایل در رایانه دستکاری کنند. قابلیت‌های مختلف در اینترنت و رایانه مانند ارسال و دریافت ایمیل، گوش دادن به موسیقی یا تماشای فیلم در عین آسان کردن کار‌ها برای کاربران، متأسفانه راه سوءاستفاده هکر‌ها از مرورگر‌ها را نیز هموار کرده است تا با فریب کاربران از طریق باج‌افزار‌ها وارد فایل‌های شما شوند و آن‌ها را قفل کنند. چنین اتفاقی به سادگی و در زمانی که سرگرم کار‌های معمول و آنلاین هستید می‌افتد.

نویسنده مقاله حاضر می‌گوید: «من یک دانشمند کامپیوتر هستم که در مورد امنیت سایبری مطالعه می‌کنم. من و همکارانم نشان داده‌ایم که چگونه هکر‌ها می‌توانند از طریق رابط برنامه‌نویسی به فایل‌های رایانه شما دسترسی پیدا کنند و به کمک برنامه‌های کاربردی وب در مرورگر‌های مدرن به فایل‌های سیستم شما برسند. این تهدید بیشتر متوجه مرورگر‌های گوگل کروم و مایکروسافت ِاج (Microsoft Edge) است و در مورد مرورگر‌های سافاری (برای اپل) یا موزیلا فایرفاکس صدق نمی‌کند. ۶۵ درصد از استفادۀ مرورگر‌ها به کروم اختصاص دارد و اِج نیز سهم ۵ درصدی دارد. تا آنجا که من می‌دانم، تاکنون گزارشی مبنی بر استفاده هکر‌ها از این دو مرورگر ثبت نشده است.»

باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟

مرورگر‌های امروزی هر کدام تقریباً یک سیستم عامل هستند. آن‌ها می‌توانند برنامه‌های نرم افزاری را اجرا کنند و فایل‌ها را رمزگذاری کنند. این قابلیت‌ها، همراه با دسترسی مرورگر به فایل‌های رایانه میزبان (از جمله فایل‌های موجود در فضای ابری، پوشه‌های مشترک و درایو‌های خارجی) از طریق دسترسی به فایل سیستم (File System Access API) فرصت جدیدی را برای باج‌افزار ایجاد می‌کند.

تصور کنید می‌خواهید عکس‌ها را روی یک ابزار آنلاین به صورت رایگان ویرایش کنید. هنگامی که عکس‌ها را برای ویرایش آپلود می‌کنید، هر هکری که ابزار ویرایش را کنترل می‌کند می‌تواند از طریق مرورگر به فایل‌های موجود در رایانه شما دسترسی داشته باشد. هکر‌ها به پوشه‌ای که از آن آپلود می‌کنید و همه زیرپوشه‌ها دسترسی پیدا می‌کنند. سپس هکر‌ها می‌توانند فایل‌های موجود در سیستم فایل شما را رمزگذاری و قفل کنند و برای رمزگشایی و باز کردن آن‌ها باج بگیرند.

باج افزار یک مشکل رو به رشد است. در سال ۲۰۲۳، سازمان‌ها بیش از ۱.۱ میلیارد دلار باج به نرم‌افزار‌های مهاجمان پرداخت کردند و در هر ثانیه ۱۹ حمله باج افزاری سازمان‌ها را هدف قرار دادند. افراد و سازمان‌ها، شرکت‌های بزرگ و جهانی، بانک‌ها، ارائه‌دهندگان خدمات ابری، اپراتورها، سرویس‌های نظارت بر تهدید، تولیدکنندگان تراشه، دولت‌ها، مراکز پزشکی و بیمارستان‌ها، شرکت‌های بیمه، مدارس، دانشگاه‌ها و حتی ادارات پلیس در رده قربانیان حملات باج‌افزاری هستند. امروزه باج‌افزار، رقابت تسلیحاتی شماره یک بین هکر‌ها و متخصصان امنیتی است. باج‌افزار‌های سنتی پس از اینکه هکر‌ها شما را فریب دادند تا آن را دانلود کنید، روی رایانه شما اجرا می‌شود.

دفاع جدید برای تهدید جدید

محققان دانشگاه بین‌المللی فلوریدا با همکاری گوگل نوع جدیدی از باج افزار را شناسایی کرده‌اند که می‌تواند رایانه شما را از طریق مرورگر‌های وب آلوده کند. شناسایی این نوع باج‌افزار بسیار دشوار است و می‌تواند فایل‌های شما را رمزگذاری کند و تا زمانی که باج را پرداخت نکنید، آن‌ها را غیرقابل دسترس می‌کند. این باج‌افزار RøB نامیده دارد و در مرورگر اجرا می‌شود و معمولاً آنتی‌ویروس‌های سنتی نمی‌توانند آن را شناسایی کنند.

برای مقابله با این تهدید جدید، محققان سه رویکرد دفاعی را برای محافظت از رایانه پیشنهاد کرده‌اند روش اول برنامه وب را به‌طور موقت متوقف می‌کند تا فایل‌های رمزگذاری شده را شناسایی کند. رویکرد دوم، فعالیت برنامه‌های وب در رایانه را برای شناسایی الگو‌های باج افزارمانند رصد می‌کند. رویکرد سوم به کاربران در مورد خطرات اجازه دسترسی و ورود برنامه‌های کاربردی وب به فایل سیستم هشدار می‌دهد.

اگر می‌خواهید از رایانه خود محافظت کنید در مورد محل آپلود یا ذخیره فایل‌ها بیشتر احتیاط کنید. هکر‌ها می‌توانند از آپلود‌های شما برای دسترسی به رایانه شما استفاده کنند، بنابراین مراقب باشید که چه چیزی را به‌صورت آنلاین به اشتراک می‌گذارید.

این گزارش از پایگاه اینترنتی دِ کانورسیشن به فارسی برگردان شده است.

دیگر خبرها

  • باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟
  • امکان نصب همزمان دو اپلیکیشن در اندروید فعال شد
  • نصب همزمان ۲ اپ در موبایل اندروید ممکن شد
  • جدیدترین تصویر از همسر ایرانی ژوزه مورایس
  • عکس‌| جدیدترین تصویر از همسر ایرانی ژوزه مورایس
  • جدیدترین اظهارنظر وزیر خارجه عربستان درباره جنگ غزه
  • تصویری از جدیدترین پهپاد سپاه پاسداران؛ کپی سلاح مخوف پوتین
  • جدیدترین موضع‌گیری مقاومت فلسطین درباره مذاکرات آتش‌بس
  • درباره کلاهبرداری به روش اسکیمر چه می‌دانید؟
  • مارکوس تورام، فدریکو دی مارکو و داویده فراتزی و انجام چالش ایموجی / فیلم